Ter illustratie drukte op de IC in St Jansdal
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie drukte op de IC in St Jansdal © Sint Jansdal

Ziekenhuizen in regio zetten zich schrap voor omikron, maar vrije dagen blijven (nog) staan

Ziekteverzuim onder personeel ruim boven het gemiddelde en extra zorgen door de opmars van omikron. Maar de ziekenhuizen in Oost-nederland zien zich nog niet genoodzaakt tot het intrekken van verloven tijdens de feestdagen.

10 reacties

 • Wim Paalderman

  5 maanden geleden
  positief betekend niet dat je ziek hoeft te voelen... positief is gewoon positief, meer niet,, en ja sommigen worden ziek, net als met de griep , alleen daar werd niet zo gek over gedaan .zal wel veel aan te verdienen zijn
 • Chinta M.L. Koster

  5 maanden geleden
  @ K.Huisman Bang worden of laten maken is nooit een optie, blijf bij jezelf, voel hoe die positieve uitslag van besmetting in jouw lichaam merkbaar is. Meer is er niet. Ieder mens afzonderlijk heeft een geheel autonoom werkend immuunsysteem en is niet te vergelijken met dat van iemand anders. Beterschap!
 • Sina Hogeboom

  5 maanden geleden
  Als je door dit shit kabinet de ziekenhuizen worden gesloten krijg je ellende en maar klagen dit en dat zus en zo.En de burgers moeten steeds meer inschikken door de fouten van het kabinet!
 • K Huisman

  5 maanden geleden
  Waar komen die omikron cijfers vandaan. Ben nu zelf positief getest, nergens uit op te maken of het om de omikron variant gaat. Ggd door wie ik gebeld werd, weet ook niet hoe dat zit. Wie dan wel. Wat is dat? Ik begin te denken aan bangmakerij.
 • Robbert Scholten

  5 maanden geleden
  Ik vraag met af of Frits van de Velde van Sint-Jans-Dal wel geschikt is voor zijn functie,zorg is een gewoon vak,leuk,moeilijk en boeiend maar gewoon een goed vak
 1. We leven in een nat land, maar hebben tóch extreme droogte: hoe kan dat? ‘De oplossing is pijnlijk voor boeren’
  PREMIUM
  met video
  43

  We leven in een nat land, maar hebben tóch extreme droogte: hoe kan dat? ‘De oplossing is pijnlijk voor boeren’

  Nederland is een van de grootste delta’s van Europa en dagelijks stromen er miljarden liters rivierwater ons land binnen. Hoe kan het dat we dan tóch al jaren een extreem droogteprobleem hebben? Ecohydroloog Flip Witte, dé ‘droogteprofessor’ van Nederland, weet het antwoord. ,,Boeren klagen over droogte, maar zijn zelf de grootste boosdoener.”