Wijkagent Jean Louis Becker: ,,Ik begrijp dat er eerder extra agenten worden toegewezen aan de grote steden. Maar ook wij hier in Kampen hebben extra politieagenten nodig.”
Volledig scherm
PREMIUM
Wijkagent Jean Louis Becker: ,,Ik begrijp dat er eerder extra agenten worden toegewezen aan de grote steden. Maar ook wij hier in Kampen hebben extra politieagenten nodig.” © Freddy Schinkel

Zien wij straks iets van die extra agenten? ‘Als je ze verdeelt, merkt niemand er iets van’

Steden in Oost-Nederland krijgen er flink wat agenten bij. In deze regio gaan vooral Zwolle en Apeldoorn erop vooruit. Wat gaan inwoners hier van merken? ,,Smeer de extra agenten niet over de regio uit, dan merkt niemand er iets van.”

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”