Het centrum van Stadshagen. Rechts de Kastanjetuin, op de achtergrond het bestaande centrum en op de voorgrond het terrein waar de uitbreiding komt.
Volledig scherm
PREMIUM
Het centrum van Stadshagen. Rechts de Kastanjetuin, op de achtergrond het bestaande centrum en op de voorgrond het terrein waar de uitbreiding komt. © Frans Paalman

Zorgen over verkeersveiligheid bij winkelcentrum Stadshagen in Zwolle: ‘Steeds vaker meldingen’

poll + oproepDe verkeerssituatie rondom het winkelcentrum van Stadshagen in Zwolle is niet gevaarlijk. Tot dit oordeel komt het college van burgemeester en wethouders nadat coalitiepartij VVD aan de bel trok. De fractie zegt echter steeds vaker klachten te krijgen over onveilige situaties.

6 reacties

 • marion van kooij

  4 maanden geleden
  het zijn de weggebruikers die het onveilig maken. Vooral appende automobilisten, te hard rijden, rijden zonder licht en skatende kinderen in de parkeergarage.
 • B. Veerman

  4 maanden geleden
  Ik heb daar altijd alleen maar last van automobilisten met zware voetjes. Ze hebben niet het fatsoen om op te letten en zich aan de snelheid te houden, maar daar treedt de politie helaas nooit tegen op.
 • evert koekkoek

  4 maanden geleden
  Beste J. Ano, dank voor deze tip. Nu weet ik waaraan tweeverdieners en haastige stadshagenaren zijn te herkennen en waarom ik voor hen moet uitkijken. Ik vermoed echter dat u op een voor u veel te snelle fiets net zo haastig bent als de tweeverdieners en stadshagenaren en totaal geen rekening wenst te houden met uw medeweggebruikers. Ik zou maar oppassen want, voor u het weet ligt u op de motorkap van een haastige tweeverdiener of stadshagenaar.
 • Dorien Wassink

  4 maanden geleden
  Ben het totaal eens met dhr. Leverink.
 • pascal leferink

  4 maanden geleden
  Ligt toch echt voor overgrote deel aan de weggebruikers. Om je heen kijken, richting aangeven, hand uitsteken en rekening houden met elkaar.