Rianne van den Berg, directeur publieke gezondheid IJsselland, overhandigt het eerste exemplaar van het bordspel Crisiz aan Jan Griepink, bestuursvoorzitter Carinova.
Volledig scherm
Rianne van den Berg, directeur publieke gezondheid IJsselland, overhandigt het eerste exemplaar van het bordspel Crisiz aan Jan Griepink, bestuursvoorzitter Carinova. © GHOR IJsselland

Zorginstelling leert met bordspel van Veiligheidsregio IJsselland hoe zij moet handelen in crisissituatie

De Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) IJsselland heeft een bordspel gelanceerd voor crisisteams van zorginstellingen. Via het spel ‘Crisiz’ kunnen de crisisteams op een laagdrempelige manier ervaren welke effecten een crisis kan hebben op hun organisatie.

  1. Twee opvallende afwezigen op Wereld Muziek Concours, waar Cadenza Twello titel verdedigt
    PREMIUM

    Twee opvallende afwezigen op Wereld Muziek Concours, waar Cadenza Twello titel verdedigt

    Met het ontbreken van het Kamper Trompetterkorps en de percussiegroep van Soli Deo Gloria uit Ommen zijn er twee opvallende afwezigen komende zomer tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Maar er ontbreken meer grote namen, zoals harmonie St. Petrus & Paulus uit Wolder, in 2017 winnaar van de concertafdeling harmonie, de koningsklasse van het WMC. Het zich niet goed kunnen voorbereiden als gevolg van corona is de voornaamste reden.