Rianne van den Berg, directeur publieke gezondheid IJsselland, overhandigt het eerste exemplaar van het bordspel Crisiz aan Jan Griepink, bestuursvoorzitter Carinova.
Volledig scherm
Rianne van den Berg, directeur publieke gezondheid IJsselland, overhandigt het eerste exemplaar van het bordspel Crisiz aan Jan Griepink, bestuursvoorzitter Carinova. © GHOR IJsselland

Zorginstelling leert met bordspel van Veiligheidsregio IJsselland hoe zij moet handelen in crisissituatie

De Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) IJsselland heeft een bordspel gelanceerd voor crisisteams van zorginstellingen. Via het spel ‘Crisiz’ kunnen de crisisteams op een laagdrempelige manier ervaren welke effecten een crisis kan hebben op hun organisatie.

  1. BBB schuift in Overijssel twee verkenners naar voren, oud-wethouder Harderwijk verkenner in Gelderland
    PREMIUM

    BBB schuift in Overijssel twee verkenners naar voren, oud-wethouder Harderwijk verkenner in Gelderland

    De BoerBurgerBeweging schuift in Overijssel twee verkenners naar voren die gaan aftasten welke coalities er mogelijk zijn na de historische verkiezingsuitslag van afgelopen woensdag. Dit zijn de oud-wethouder van Raalte Wout Wagenmans (GemeenteBelangen) en bestuurs- en organisatieadviseur Jolanda Waaijer. In Gelderland is oud-wethouder van Harderwijk Gert Jan van Noort gevraagd voor deze klus.
    Zwolle