Zwerfkat Chonky beschoten en mishandeld: ‘Overal werd hij weggestuurd’

met videoDe 12-jarige kat Chonky heeft een zwaar leven achter de rug in Zalk. Hij is beschoten, getrapt in zijn borstkas en heeft zich staande moeten houden tussen andere ongecastreerde katers. „Niemand wilde hem hebben en de buurt had er last van. Nu zoekt hij een speciaal baasje”, meldt het Dierenasiel Zwolle.

9 reacties

 • Hans van Dijk

  2 maanden geleden
  Een diepe buiging voor dit asiel, die zich over dit arme beest heeft ontfermt. Wat lopen er toch zieke geesten rond in ons land.
 • Anne Noort

  2 maanden geleden
  Dat arme dier! Weer zo’n tragisch verhaal dat maar weer eens pijnlijk duidelijk maakt dat je je kat buiten vaccineren ook echt moet laten castreren/steriliseren en (geregistreerd) chippen. Zo neemt de kans op (zieke) zwervertjes fors af. Die van ons blijven binnen, maar zijn ook gewoon gesteriliseerd/gecastreerd, gechipt en uiteraard gevaccineerd. Wie daar geen geld voor of zin in heeft moet niet aan een huisdier beginnen! Ik hoop dat Chonky nog een lieve, geduldige baas vindt.
 • M Middelhuis

  2 maanden geleden
  Het word de hoogste tijd dat katten ook gechipt worden. Dan kan het baasje verantwoordelijk gesteld worden. Dat is net zo triest, een beest aan zijn lot over laten.
 • René Verhaaff

  2 maanden geleden
  Dit zijn geen mensen maar beesten om zich zo uit te leven op een dier .
 • R.E. Mulder

  2 maanden geleden
  Mensen zijn soms beesten.