Marthijs van Beek met zijn zoon Stijn (11). Ze balen van de problemen met het leerlingenvervoer in Zwolle.
Volledig scherm
PREMIUM
Marthijs van Beek met zijn zoon Stijn (11). Ze balen van de problemen met het leerlingenvervoer in Zwolle. © Frans Paalman

Zwolle is helemaal klaar met leerlingenvervoer en geeft bedrijf laatste kans: ‘Een wanprestatie’

Munckhof maakt een potje van het leerlingenvervoer en Wmo-vervoer in Zwolle, stelt de gemeente. Ze verwijt Munckhof de afspraken niet na te komen, spreekt van ‘een wanprestatie’ en geeft het bedrijf een laatste kans. De vervoersaanbieder is van mening dat de ergste problemen voorbij zijn.

23 reacties

 • Paul Lamote

  3 maanden geleden
  De kosten van dit vervoer nemen absurde vormen aan. Laat de ouders de kinderen maar zelf naar school brengen en ouderen zelf vervoer regelen. De belastingbetaler hoeft dit niet onbeperkt te subsidiëren, dat gebeurt in andere landen ook niet.
 • Jan Hooijer

  3 maanden geleden
  Deze mensen worden uitgemolken door hun werkgever Hun werkgever wordt uitgemolken door de gemeente,s Niemand word chauffeur op zon uitgemolken baan Behalve diegene die echt begaan zijn met kinderen met een beperking
 • H. Hudepohl

  3 maanden geleden
  De oorzaak ligt in het verleden van/bij meerdere werkgelegenheidsprojecten van UWV en gemeenten. Heeft te maken met zeer dure door UWV en gemeenten betaalde opleiding tot taxi-chauffeur in ruil voor door overheid zwaar gesubsidieerde baangarantie van 6 tot 12 maanden. Lekker goedkope medewerkers voor de deelnemende grotere taxibedrijven. Na afloop baangarantietermijn volgde ontslag voor nieuwe goedkope medewerkers ..... En dat herhaalt zich elke 6 tot 12 maanden.....De gevolgen zijn bekend!
 • Andre Eggerding

  3 maanden geleden
  @ H.G.Galenkamp,bedrijven schrijven vrijwillig in voor een prijs die ze zelf bepalen.
 • E. van Willegen

  3 maanden geleden
  Dit is het gevolg van de europese bemoeizucht. Goedkoop is duurkoop. .
 1. Bij dit festival in Zwolle kun je afscheid nemen van dit oude (te slopen) schoolgebouw
  indebuurt.nl

  Bij dit festival in Zwolle kun je afscheid nemen van dit oude (te slopen) schoolge­bouw

  De plek waar je je eerste zoen kreeg, waar je spijbelde van wiskunde of waar je met je brommer naar school kwam. Misschien heb je bijzondere herinneringen aan de Van der Capellen aan de Lassuslaan in Zwolle. Het oude schoolgebouw in Holtenbroek gaat na meer dan 50 jaar tegen de vlakte. Met een ‘Terug naar school’-festival neem je in juni elf dagen lang afscheid en zijn er activiteiten te doen.
  Zwolle