Stock.xchng
Volledig scherm
© Stock.xchng

Zwolle is klaar met Welzorg

Welzorg gelooft zelf nog in haar kansen Zwolle. Maar de Zwolse klandizie zelf is er helemaal klaar mee. Zeker nu de (ernstige) klachten over de leverancier van hulpmiddelen aan gehandicapten maar blijven voortduren. ,,Nog een jaar aanmodderen is te lang. Kap onmiddellijk met die club". 

 1. Buren zien hoe man in Zwolle met fietsen smijt en spiegels van 27 auto’s aftrapt: ‘Hij ging tekeer’
  PREMIUM

  Buren zien hoe man in Zwolle met fietsen smijt en spiegels van 27 auto’s aftrapt: ‘Hij ging tekeer’

  Bewoners van de Rembrandtflat in Zwolle wisten niet wat ze meemaakten zaterdagavond. Een 27-jarige man smeet geparkeerde fietsen op de weg en vernielde geparkeerde auto's aan de Nijverheidstraat. ,,Hij ging tekeer!’’ aldus een buurman. De politie rekende de man ter plekke in. Op de vernielde auto’s werden handgeschreven briefjes achtergelaten: ‘Doe aangifte.’ Op de parkeerstrook ging het in het verleden veel vaker mis.
 2. Manegehouder Jan B. claimt dat hij lange tijd niets wist van enorme coke-wasserij: ‘Had het gewoon verhuurd aan computerlui’
  PREMIUM

  Manegehou­der Jan B. claimt dat hij lange tijd niets wist van enorme co­ke-wasserij: ‘Had het gewoon verhuurd aan computer­lui’

  Met zijn hoofd verstopt in zijn handen zit manegehouder Jan B. uit Nijeveen voor de rechter. Volgens justitie heeft de paardenman een belangrijke rol gespeeld in het opzetten van een mega-cocaïnewasserij in zijn manege. B. vertelt een ander verhaal: ,,Ik had het gewoon verhuurd aan computerlui en kwam er pas eind juli achter dat het misse soep was.” Nu wil justitie geld van hem.