Cabaretier Martijn Koning, geboren in Zwolle en opgegroeid in Hattem. ,,Ik duld geen tweede naast mij.”
Volledig scherm
PREMIUM
Cabaretier Martijn Koning, geboren in Zwolle en opgegroeid in Hattem. ,,Ik duld geen tweede naast mij.” © Netflix

Zwollenaar Martijn Koning debuteert op wereldpodium: ‘Want wie kijkt er nu niet naar Netflix?’

Stand-upcomedian en cabaretier Martijn Koning is vanaf 1 januari te zien in de nieuwe Netflixserie Comedians of the World. De wereldwijde serie brengt 47 comedians uit dertien regio’s in acht verschillende talen samen. Een droom die uitkomt voor de in Zwolle geboren en in Hattem groot geworden Koning.

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Volgens nieuwe eigenaar Wehkamp verandert er niets bij het Achterhoekse kleertjes.com
  PREMIUM

  Volgens nieuwe eigenaar Wehkamp verandert er niets bij het Achterhoek­se kleertjes.com

  Volgens de nieuwe eigenaar Wehkamp verandert er niets bij kleertjes.com in 's-Heerenberg, dat deze week werd overgenomen door het grote postorderbedrijf. Niemand wordt ontslagen, de vestigingen in de Achterhoek en Hilversum blijven open. Ook aan de eigen, met prijzen bekroonde webshop wordt niet gemorreld. Het postorderbedrijf, dat voor het eerst winst heeft gemaakt, is dolblij met de overname.