Volledig scherm
PREMIUM
De commercial met Zwollenaar Sticks voor verzekeringsmaatschappij a.s.r. heeft de Loden Leeuw gewonnen voor meest irritante reclame van het jaar. © ster

Zwollenaar Sticks heeft ‘niet echt een gevoel’ bij winst Loden Leeuw voor meest irritante reclame

videoMonotoon, noemen de kijkers van Radar de commercial met rapper Sticks voor verzekeraar a.s.r. De spot heeft de Loden Leeuw gewonnen, de prijs voor de meest irritante reclame van het jaar. Een ander kritiekpunt van de kijkers: ‘we snappen niet wat a.s.r. met de reclame bedoelt'. ,,Daar snap ik dan weer niets van", zegt Zwollenaar Sticks. Hij haalt zijn schouders op over de 'winst’ en de kritiek. ,,Typisch Nederlands, een prijs voor het irritantste filmpje. Ik heb er niet echt een gevoel bij.”

Alweer een prijs, nadat je vorige week werd onderscheiden met de erepenning van de gemeente Zwolle.

,,Ja joh. Ik hark ze binnen, die onderscheidingen. Ik heb er nooit bij stilgestaan dat die Loden Leeuw echt een ding is. Een soort internetonderscheiding, dacht ik. Maar het was gisteren dus gewoon op tv, joh. De prijs is gewonnen door a.s.r. en het reclamebureau. Maar ja, ik heb toch zelf de teksten geschreven en er hard aan meegewerkt. Dus ik eis 'm ook een beetje op.”

  1. Wilde je thuis werken maar mocht dat niet? Dit zegt het arbeidsrecht

    Wilde je thuis werken maar mocht dat niet? Dit zegt het arbeids­recht

    Pascal Besselink is jurist en gespecialiseerd in vraagstukken over ‘arbeidsrecht en sneeuw’. Hij werkt voor DAS en krijgt op sneeuwvolle dagen – zoals deze dinsdag – prompt vragen uit gebieden rondom Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Zwolle. ,,Zowel werkgevers als werknemers bellen mij om te vragen wat het arbeidsrecht zegt, als er sneeuw ligt.’’ Dé vraag die wordt gesteld: kan een werknemer eisen dat hij thuis werkt?

In samenwerking met indebuurt Zwolle