Vincent Wever en Anke Jansen flyeren in Holtenbroek om zoveel mogelijk energiegeld bij elkaar te krijgen voor aggregaten in Oekraïne.
Volledig scherm
PREMIUM
Vincent Wever en Anke Jansen flyeren in Holtenbroek om zoveel mogelijk energiegeld bij elkaar te krijgen voor aggregaten in Oekraïne. © Frans Paalman

Zwollenaren hebben energiecompensatie niet nodig en helpen Oekraïners om hun huizen te verwarmen

Met het initiatief ‘Energie voor Oekraïne’ hopen Zwollenaren Vincent Wever en Anke Jansen zoveel mogelijk mensen te inspireren om hun energiecompensatie aan Oekraïne te doneren. Met het ingezamelde geld worden aggregaten naar het noodlijdende land gebracht. De actie van slechts enkele dagen oud slaat massaal aan.

5 reacties

 • marion van kooij

  2 maanden geleden
  Als ik iemand help is het in Nederland. Je wordt al belazerd waar je bij staat, ga maar na, boeren worden uitgekocht en met de vrijgekomen co2 wordt een autoweg aangelegd. De klimaatverandering ligt niet aan de mens maar aan het feit dat de aarde steeds dichter bij de zon komt te liggen, een gegeven dat 50 jaar geleden al bekend was. De energiebedrijven draaien megawinsten ten koste van ons allemaal. En Den Haag keek en zag dat het goed was...
 • Adri Stevens

  2 maanden geleden
  Die 2x190 euro is een sigaar uit eigen doos!! Per 1 januari gaat de btw op energie omhoog van 9 naar 21%.
 • AW Klerk

  2 maanden geleden
  Hou op met goede doelen steunen. Het is heel erg. Maar de regering heeft weer iets bedacht. Rob jetten. De energie gaat voor de vaste contracten fors omhoog. Ik wou mijn aandeel schenken aan een goed doel. Maar hou nu alles zelf. Om mijn energie rekening volgend jaar te kunnen betalen. Helaas voor de goede doelen. Maar ik hou de hand nu op de knip. Ik stort nu een kleine bijdrage. Maar daar houdt het wel mee op.
 • Wever

  2 maanden geleden
  https://energievooroekraine.nl/
 • A. Kooi

  2 maanden geleden
  Op welk nummer kan ik het storten?