Kato en Ronald uit Zwolle zaten vast in het laatste vliegtuig uit Kaapstad; 'Het is warm in het toestel'
Volledig scherm
PREMIUM
Kato en Ronald uit Zwolle zaten vast in het laatste vliegtuig uit Kaapstad; 'Het is warm in het toestel' © Eigen foto

Zwollenaren Kato en Ronald komen negatief uit omikron-vlucht, maar daarna? ‘Onzorgvuldig en amateuristisch’

Ze zijn negatief getest en voelen zich goed. Maar betekent dat ook dat Kato Hilboling (55) en Ronald Schutte (50) uit Zwolle de nieuwe coronavariant niet hebben opgelopen? De twee die in één van de laatste vliegtuigen uit Zuid-Afrika zaten, zijn er allerminst zeker van.

10 reacties

 • Simon van Baitso

  1 jaar geleden
  Hoeveel geld zullen deze mensen van de stentor hebben gekregen voor dit achterklapgeneuzel? Dat dit nieuws is.. wat een intens treurige situatie. Zoveel gezeur en geklaag. Deze mensen wil ik als bestuur van ons land.
 • Andreas Hagedoorn

  1 jaar geleden
  En mocht de omnivariant dan wel in Zwolle heersen, dan zie je op de Stentor een foto van de daders? Eentje moest toch perse even naar de supermarkt, of...? Wat een impact heeft dat virus op de samenleving, dat het al jaren gegijzeld is en sociaal gedrag heeft beïnvloedt. Wie had dat kunnen voorspellen?
 • evert koekkoek

  1 jaar geleden
  Als je ziet dat alles onzorgvuldig en amateuristisch is, stap je toch niet in? Maar waarover maak je jezelf als gevaccineerde druk? Misschien toch niet gevaccineerd? Ga met die negatieve test op zak lekker naar huis, veilig met mondkapje op in de trein. Volg het advies en laat je na 5 dagen testen. Waarom niet afgevraagd of het in deze tijd wel handig is zo ver te reizen, dan ook nog naar Zuid Afrika waar het COVID virus makkelijk in gevaarlijke varianten muteert. Hoe dom kan je zijn???
 • Albert Rougoor

  1 jaar geleden
  Er wordt beweerd, dat de inwoners van Zuid-Afrika zich beter aan de regels houden. Ik ben het ditmaal helemaal men Schutte en Hilboling eens. Zelfs in eigen hun vriendenkring in Nederland is besmet geraakt. Hoe zou dit toch gekomen zijn.?
 • Joost Van Zutphen

  1 jaar geleden
  Er zijn landen die vanaf het begin van de corona periode iedereen die uit het buitenland komt tussen één en twee weken in een verplichte (bewaakte) quarantaine dwingt. Of tijdens elke opflakkering van het virus. Misschien gaat dat wat ver, al doet zelfs Zwitserland zoiets, maar Het is volledig duister waarom de GGD Kennemerland dit zelfs niet doet voor die 5000 mensen (+gezinnen) die afgelopen week uit Zuid Afrika kwamen. Onverantwoord van die ambtenaren.
 1. Zinderende ontknoping in derde divisie en vierde divisie B: Olde Veste degradeert, play-offs voor Flevo Boys, csv Apeldoorn én VVOG

  Zinderende ontknoping in derde divisie en vierde divisie B: Olde Veste degradeert, play-offs voor Flevo Boys, csv Apeldoorn én VVOG

  Dat het erom zou gaan spannen, was vooraf wel duidelijk. Maar dat de ontknoping in de derde divisie en vierde divisie B zó zinderend zou worden... Voor Flevo Boys, csv Apeldoorn én VVOG zit het seizoen er nog niet op. Zij maken vanaf volgende week hun opwachting in de nacompetitie. Bij d’Olde Veste’54 overheerst de teleurstelling. De Steenwijkers promoveerden vorig jaar naar de vierde divisie, maar keren na één seizoen alweer terug in de eerste klasse.