Peakz zou graag een padelbaan willen beginnen op het braakliggend stuk terrein langs het spoor.
Volledig scherm
PREMIUM
Peakz zou graag een padelbaan willen beginnen op het braakliggend stuk terrein langs het spoor. © Frans Paalman

Zwollenaren ‘pissig en emotioneel’ over plannen padelbaan: ‘We willen het niet, dat galmende getiktok’

Bewoners van de wijk Assendorp zijn tegen de plannen voor een padelbaan aan de Deventerstraatweg in Zwolle. Padel is een sport die lijkt op een combinatie van squash en tennis. ,,We willen het niet, dat galmende getiktok van die ballen en zo’n lichtbak voor onze neus.’’

10 reacties

 • Gerard Albers

  1 jaar geleden
  We hebben hier in Assendorp al tien jaar over(last) van bouwactiviteiten van de NS. Daar hoor je de buurt niet over, vervelend maar het dient een doel. Hoogbouw, verdiepingen op markante woningen is helemaal niet nodig. Het maakt de omgeving er niet mooier op. Padelbanen zo dicht bij de woningen is helemaal niet nodig. Sportpark de marslanden is hier veel meer voor geschikt.
 • Gerrit S

  1 jaar geleden
  Opvallend dat de bewoners van die straat echt overal tegen zijn. Geen extra verdieping op een woning, geen hoogbouw op diverse plekken en nu dit! Je woont naast een groot station. Je kunt niet verwachten dat alles zo (lelijk) blijft als dat het nu is!!
 • S Sted

  1 jaar geleden
  Wat een oeverloos gezeur. Je woont naast het spoor en dan jammeren over een Padelbaan
 • E van der Harg

  1 jaar geleden
  Leg die banen aan op t terrein dat ze nu voor de nieuwe IJsselhallen in gedachte hebben. Dat is toch niet geschikt voor grootschalig gedoe, en anders is er wellicht op een industrieterrein plaats. Waar men geen last heeft van het licht en het geluid. Er is vast wel een geschikter terrein dat het lapje langs het spoor, tegenover woonhuizen. Gewoon met betere voorstellen komen mensen, dan komt t wel in orde. Hoop ik.
 • evert koekkoek

  1 jaar geleden
  Als je denkt last te krijgen van het getik en de "mepgeluiden" vanaf de padelbanen maar geen last hebt van het gepiep en geluiden vanaf de spoorbanen, klopt er iets niet. Zeurpieten?