Henri van der Beek
Volledig scherm
© Henri van der Beek

Zwols bedrijf Vitens gaat weer water afsluiten: wanbetalers hebben geen vrij spel meer

Vitens heeft het afsluitbeleid voor klanten weer in gang gezet. Volgens het waterbedrijf, met het hoofdkantoor in Zwolle, gaat het om een ‘zeer kleine groep klanten’ die al lange periode niet aan hun drinkwaterrekening heeft voldaan en op geen enkel signaal van Vitens heeft gereageerd. Het gaat vooral om zakelijke klanten en een enkele consument.

4 reacties

 • marinus van boeyen

  2 maanden geleden
  Vitens moet allereerst kontakt hebben met de verantwoordlijke wethouders en dat in de media brengen en dan een gericht bericht naar buiten brengen.
 • Timo Cleton

  2 maanden geleden
  Tja het houdt een keer op
 • Robbert Scholten

  2 maanden geleden
  Ik vind het moreel niet kunnen dat je water afsluit al vind ik het ook asociaal niet te betalen en geloof ik er niets van dat mensen niet kunnen betalen,als dat echt zo zou zijn dan zouden die mensen allang zijn overleden
 • JM SCHINKEL

  2 maanden geleden
  Als je zelfs niet eens reageert , is het terecht . Het moet toch betaald worden en dan kunnen zij die het altijd wel netjes betalen weer dokken . En niet iedereen die netjes betaalt heeft geld zat .
 1. Verplaatsing Kroesenallee bij Wijthmen dichterbij, maar niet iedereen is blij: ‘Het is funest voor ons’
  PREMIUM

  Verplaat­sing Kroesenal­lee bij Wijthmen dichterbij, maar niet iedereen is blij: ‘Het is funest voor ons’

  Na jaren steggelen lijkt het omleggen van de Kroesenallee bij Wijthmen dan eindelijk te gaan gebeuren. Het verplaatsen van de weg is een stap dichterbij gekomen doordat het college van B&W van Zwolle de beoogde locatie heeft aangewezen. Veel Dalfsenaren en inwoners van Wijthmen zijn er blij mee, maar mensen die straks naast de weg wonen niet. ,,Het is funest voor onze woonvoorziening.”