Het gezin Tichelaar, dat zich aanvankelijk niet wilde verplaatsen ten gunste van een asielboot die maandag arriveert.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gezin Tichelaar, dat zich aanvankelijk niet wilde verplaatsen ten gunste van een asielboot die maandag arriveert. © Frans Paalman

Zwols gezin maakt toch plaats voor vluchtelingenschip: ‘Merk dat het voor stress zorgt’

Diverse schepen zijn vandaag alsnog vertrokken uit de Zwolse Prinses Margriethaven om plaats te maken voor het vluchtelingenschip dat maandag arriveert. Ook de familie Tichelaar, die aanvankelijk de poot stijf wilde houden. Zij kiezen eieren voor hun geld.

24 reacties

 • E Dond3r

  1 maand geleden
  Wel apart dat niet alle reacties worden geplaatst. En dit noemt men "journalistiek".. Je mag wel reageren, maar alleen in het straatje van DeStentor. .
 • arjan kok

  1 maand geleden
  Daniel De Boer . Wees nou verstandig, en reageer gewoon op het artikel. zoals het er staat. En laat anderen met rust, met een mening waar niemand op wacht.
 • G. Schouten

  1 maand geleden
  Dit schip gaat te water totdat daar ook de eerste scheuren in komen. Zolang er een hele industrie omheen hangt zal dit doorgaan. Tot ook daar de echte kosten niet meer te verantwoorden zijn naar de burgers toe en de meeste Nederlandse gezinnen niet meer rond kunnen komen, zelfs van twee inkomens. Ach die Arend van Faassen blijft een vervelende dwarsligger. Hij moet gaan solliciteren bij Prorail. Kunnen ze hem goed gebruiken.
 • Daniel De Boer

  1 maand geleden
  arjan kok Best wel ironisch, als je iemands reactie gedeeltelijk kopieert terwijl je deze reactie/vorm van reageren afkraakt. Yikes.
 • Annet Grafhorst

  1 maand geleden
  Mijn reactie is duidelijk genoeg Arend , ik vind het gewoon van de zotte dat deze schipper zijn plekje moet afstaan aan een boot vol vluchtelingen. Ik zou vechten tot ik er dood bij neer viel. En dan ook nog zeggen, ja het is maar voor 5 weken. Ik spreek je over 5 weken weer!