De Zwolse Bas Tietema fietste met zijn kompanen Devin van der Wiel (links) en Josse Wester (rechts) al eens een eigen Ronde van Vlaanderen: nu zijn de mannen genomineerd voor een Televizier-Ster.
Volledig scherm
De Zwolse Bas Tietema fietste met zijn kompanen Devin van der Wiel (links) en Josse Wester (rechts) al eens een eigen Ronde van Vlaanderen: nu zijn de mannen genomineerd voor een Televizier-Ster. © Tour de Tietema

Zwolse Bas Tietema maakt kans op Televizier-prijs: Giro di Tietema genomineerd voor beste online serie

De bekende wielrenyoutuber uit Zwolle Bas Tietema maakt kans op een Televizier Ster. Dinsdagavond maakte de organisatie bekend dat Tour de Tietema het gaat opnemen tegen het Jachtseizoen van de jongens van StukTV en Linda’s Kankerverhaal van documentairemaker Linda Hakeboom.

  1. Kamperlijntje valt al tijden veel vaker uit dan toegestaan: mogelijk boete voor vervoerder Keolis
    PREMIUM
    2

    Kamperlijn­tje valt al tijden veel vaker uit dan toegestaan: mogelijk boete voor vervoerder Keolis

    Van alle ritten op het Kamperlijntje, valt dit jaar bijna één op de 25 treinen uit. Al maanden kampt vervoerder Keolis met personele problemen. Die leiden nu mogelijk tot een boete van de provincie. Overijssel moet daar als opdrachtgever ‘nog een knoop over doorhakken’, maar gaat in ieder geval met Keolis in gesprek over het aanhoudende en veelvuldig uitvallen van treinen.