Aan de rand van Holtenbroek, aan de Klooienberglaan nabij het Zwarte Water, ervaart een aantal omwonenden van de Prinses Margriethaven sinds een aantal jaren overlast.
Volledig scherm
PREMIUM
Aan de rand van Holtenbroek, aan de Klooienberglaan nabij het Zwarte Water, ervaart een aantal omwonenden van de Prinses Margriethaven sinds een aantal jaren overlast. © Frans Paalman

Zwolse buurt tegen komst vluchtelingenschip: ‘Overlast is nu al groot genoeg’

Omwonenden van de Prinses Margriethaven in Zwolle verzetten zich tegen de mogelijke komst van een cruiseschip voor vluchtelingenopvang alhier. Het bericht hierover in onder meer de Stentor is voor buurtbewoners de spreekwoordelijke druppel. De overlast is aan de rand van Holtenbroek al groot genoeg, zo zeggen zij. 

28 reacties

 • ME Hoek

  1 maand geleden
  Stap 1: betrek je buurtbewoners Stap 2: overleg en werk samen Stap 3: oplossing
 • e v.d. wilgen

  1 maand geleden
  Burgemeesters doen er alles aan om maar in een goed blaadje te komen bij het ministerie en bij de partijtop om ooit nog eens een ministerspost te bemachtigen.
 • Andre Eggerding

  1 maand geleden
  @ Debby Teusink,nu is extreem rechts niet aan de macht en gaat het uitstekend in dit land. Iedereen blij en tevreden. Voor iedereen een woning. Lage energie prijzen, voldoende leerkrachten en verzorgend personeel.
 • ME Hoek

  1 maand geleden
  De gemeente Zwolle heeft lak aan haar burgers! Alweer! Ook laten ze maar weer zien dat ze niet willen leren van de fouten die in het recente verleden zijn gemaakt. Kijk eens wat er in Hardenberg gebeurt! Goh, was Snijder daar ook burgemeester?? Een spoor van ellende laat deze burgemeester achter. Onder druk van het COA? Wordt tijd dat deze burgemeester eens voor zijn eigen burgers op komt. Kan ik dan bij hem aankloppen als het hier in Holtenbroek mis gaat?? Nee natuurlijk niet!
 • e v.d. wilgen

  1 maand geleden
  @Debby Teusink.....Ik denk dat de meeste mensen wel blij zullen zijn dat jij dan in het buitenland zit.
 1. Warner Hahn is nu avonturier in Zweden én ambassadeur van Suriname: ‘Eerste keer bij selectie was emotioneel’
  PREMIUM

  Warner Hahn is nu avonturier in Zweden én ambassa­deur van Suriname: ‘Eerste keer bij selectie was emotioneel’

  Suriname? Ja, het land van zijn vader. Verder had de piepjonge Warner Hahn, die met de nationale selectie maandag een oefenweek afsloot tegen zijn oude club PEC Zwolle, weinig interesse in zijn roots. Inmiddels voelt de bij IFK Göteborg spelende ex-Go Ahead Eagles-keeper het Zuid-Amerikaanse bloed volop door zijn aderen stromen. Over het vertrek uit Deventer, Zweedse archipels en de ‘Natio’. ,,Het was emotioneel toen ik het paspoort kreeg van de president.”