Volledig scherm
PREMIUM
Het Team Toezicht WMO van de GGD IJsselland doet onderzoek naar het overlijden van een 29-jarige cliënte van Creating Balance. © Frans Paalman

Zwolse cliënte lag weken dood in huis: GGD doet onderzoek

GGD IJsselland onderzoekt of de Zwolse zorgorganisatie Creating Balance steken heeft laten vallen bij de hulp aan een 29-jarige vrouw, die eind maart dood is aangetroffen in haar woning in Holtenbroek. Ondanks begeleiding vanuit Creating Balance lag zij  ‘al enige tijd in haar woning’, blijkt uit politieonderzoek. De vrouw stierf een natuurlijke dood.

Vermoedelijk heeft ze al een paar weken in haar huis gelegen, toen ze op 28 maart werd gevonden. Een exacte periode is echter niet bekend, laat politiewoordvoerster Marèl van Steenbergen weten. Omdat uit onderzoek bleek dat ze een natuurlijke dood stierf, heeft de politie het dossier vrijwel direct gesloten. 

  1. Blunder bij onderhoud hoofdveld Dalfsen nekt thuisduel met PEC Zwolle
    PREMIUM

    Blunder bij onderhoud hoofdveld Dalfsen nekt thuisduel met PEC Zwolle

    Een blunder. Die voetbalterm past wel bij het te vroeg uitgevoerde onderhoud van het hoofdveld op het Dalfser sportpark Gerner, waardoor het oefenduel tussen PEC Zwolle en een Dalfser selectie samengesteld uit spelers van ASC'62 en SV Dalfsen voor het tweede jaar op rij naar Wijthmen moet worden verplaatst. Het hoofdveld was vorig jaar onbespeelbaar als gevolg van de langdurige droogte. Dit voorjaar lag de Dalfser grasmat er als een groen biljartlaken bij, maar begon het groot onderhoud aan het hoofdveld een paar weken te vroeg.

In samenwerking met indebuurt Zwolle