Sandra Spreij deed mee aan Expeditie Robinson. Op een onbewoond eiland in de Filipijnen moest ze zich staande houden tegen de honger, heimwee en andere Nederlanders.
Volledig scherm
PREMIUM
Sandra Spreij deed mee aan Expeditie Robinson. Op een onbewoond eiland in de Filipijnen moest ze zich staande houden tegen de honger, heimwee en andere Nederlanders. © RTL

Zwolse coffeeshophoudster Sandra (51) strijdt in Expeditie Robinson: 'Waanzinnige ervaring'

De contracten met RTL zijn getekend en over complotten, proeven, eilandraden en de honger mag Sandra Spreij (51) als deelnemer van miljoenenprogramma Expeditie Robinson niets zeggen. ,,Maar een waanzinnige ervaring was het wel."

 1. Sloopt corona dé winkelstraat van Zwolle? ‘Voor het wat wordt, moet je over een weg van ellende’
  PREMIUM

  Sloopt corona dé winkel­straat van Zwolle? ‘Voor het wat wordt, moet je over een weg van ellende’

  Lege winkelpanden in de Diezerstraat, de binnenstad staat landelijk in de top 10 van meest door corona getroffen winkelgebieden en we lezen berichten over (inter)nationale ketens die in de problemen zitten. Hoe gaat de Zwolse binnenstad de komende jaren veranderen? We werpen een blik op de wereld achter de lege etalages met een Zwollenaar die al 25 jaar schuift met winkelpanden. ,,Tien jaar geleden waren telefoonwinkels booming, straks speciaalzaken en take-aways.’’
 2. Jamile uit Zwolle speurt al 7 jaar naar zijn verdwenen broertje Rachid: ‘Ik moet oppassen met wat ik zeg’
  PREMIUM

  Jamile uit Zwolle speurt al 7 jaar naar zijn verdwenen broertje Rachid: ‘Ik moet oppassen met wat ik zeg’

  Waar is Rachid Zaoudi? De Zwollenaar verdween in december 2013 spoorloos. Zijn broer Jamile zoekt sindsdien naar antwoord op de vraag wat er met de toen 36-jarige benjamin van het gezin is gebeurd. Ja, hij zat in het criminele circuit. En nee, Jamile denkt niet dat Rachid nog leeft. Maar hij speurt door. ,,Het laatste dat we van hem hebben gehoord was dat hij ‘lang zal ze leven’ zong voor onze op sterven liggende moeder.”

In samenwerking met indebuurt Zwolle