Sandra Spreij deed mee aan Expeditie Robinson. Op een onbewoond eiland in de Filipijnen moest ze zich staande houden tegen de honger, heimwee en andere Nederlanders.
Volledig scherm
PREMIUM
Sandra Spreij deed mee aan Expeditie Robinson. Op een onbewoond eiland in de Filipijnen moest ze zich staande houden tegen de honger, heimwee en andere Nederlanders. © RTL

Zwolse coffeeshophoudster Sandra (51) strijdt in Expeditie Robinson: 'Waanzinnige ervaring'

De contracten met RTL zijn getekend en over complotten, proeven, eilandraden en de honger mag Sandra Spreij (51) als deelnemer van miljoenenprogramma Expeditie Robinson niets zeggen. ,,Maar een waanzinnige ervaring was het wel."

Dat de Zwolse coffeeshophoudster op het onbewoonde eiland in de Filipijnen haar dochter en zoon heeft gemist, dat wil ze wel kwijt. ,,Nou, het lijkt me toch logisch dat iedereen haar kinderen mist. Je bent toch even vijf weken weg." Oeps, verklapt de eigenaar van coffeeshop Sky High aan de Van Karnebeekstraat nu dat ze de hele rit van de afvalrace heeft uitgezeten? ,,Haha, ook daar kan ik niets over zeggen. Is ook niet leuk toch? Kijk straks allemaal maar."

In samenwerking met indebuurt Zwolle