Leerlingen van obs de Springplank doen mee aan de fotografielessen die hen worden aangeboden door hun eigen school en worden gehouden op de Thorbecke scholengemeenschap.
Volledig scherm
PREMIUM
Leerlingen van obs de Springplank doen mee aan de fotografielessen die hen worden aangeboden door hun eigen school en worden gehouden op de Thorbecke scholengemeenschap. © Frans Paalman

Zwolse leerlingen krijgen betere kansen om talenten te ontwikkelen, dankzij geld van het Rijk

Zwolse basisscholen kunnen dankzij een subsidie van het Rijk de komende drie jaar het naschoolse aanbod voor talentontwikkeling verder aanbieden en uitbreiden. Ze willen ermee kansenongelijkheid tegengaan.

0 reacties

  1. Keiharde dreun voor Rohda Raalte, Heino verliest van Hollandia en SC Emmeloord doet goede zaken
    Liveblog

    Keiharde dreun voor Rohda Raalte, Heino verliest van Hollandia en SC Emmeloord doet goede zaken

    Rohda Raalte boekte vorige week nog een klinkende zege op Alcides, maar kreeg vandaag op bezoek bij SJC een flinke dreun te verwerken. De ploeg uit Noordwijk won met liefst 7-1. Ook Heino is er niet in geslaagd het goede resultaat uit de eerste wedstrijd na de winterstop een passend vervolg te geven, terwijl de ontmoeting tussen Alcides en Westlandia voortijdig werd gestaakt. In 2J deed SC Emmeloord uitstekende zaken door EMMS te verslaan.