,,Er zijn zoveel mensen die niet genoeg van zichzelf laten zien door voorzichtigheid, twijfel of angst", volgens Ilona Kevelham, genomineerde voor een VIVA400-award in de categorie Creatieven.
Volledig scherm
PREMIUM
,,Er zijn zoveel mensen die niet genoeg van zichzelf laten zien door voorzichtigheid, twijfel of angst", volgens Ilona Kevelham, genomineerde voor een VIVA400-award in de categorie Creatieven. © Frans Paalman

Zwolse producente sleept nominatie in de wacht: ‘We mogen trotser zijn op onze stad’

Landelijke waardering lonkt voor Ilona Kevelham (41). De Zwolse, oprichter en producent van onder meer de Wilde Deerne, maakt kans op een VIVA400-award in de categorie Creatieven. ,,Je hoeft voor cultuur heus niet naar Amsterdam.”

 1. LTO Noord roept staten- en raadsleden op tot ‘nee’ tegen zonnepark in weiland
  PREMIUM

  LTO Noord roept staten- en raadsleden op tot ‘nee’ tegen zonnepark in weiland

  Zeg ‘nee’ tegen zonnevelden op landbouwgrond. Die oproep doet LTO Noord in een brief, rechtstreeks aan Overijsselse Statenleden en gemeenteraadsleden in West-Overijssel. Volgens LTO moet het verbod een plek krijgen in de Regionale Energie Strategie (RES) West-Overijssel 1.0, waarover voor 1 juli moet worden besloten. Er moet steviger worden ingezet op zonnepanelen op daken, boerenerven en restgronden, vindt LTO, dat daarom ook heeft geweigerd te tekenen voor de concept-RES.

In samenwerking met indebuurt Zwolle

 1. Video van de Dag | Rutte schrapt de bitterbal? Wat?? Het hart van onze gezelligheid! ‘Kom eens langs...’
  Play

  Video van de Dag | Rutte schrapt de bitterbal? Wat?? Het hart van onze gezellig­heid! ‘Kom eens langs...’

  22 april
 2. Nog steeds geen rust voor kinderen Ruinerwold
  Play

  Nog steeds geen rust voor kinderen Ruinerwold