Anna Gimbrère (35) is wetenschapsjournaliste en presentatrice. Nu wil ze zelf ook graag astronaut worden. De sollicitatie gaat binnenkort de deur uit naar de Europese ruimtevaartorganisatie ESA.
Volledig scherm
PREMIUM
Anna Gimbrère (35) is wetenschapsjournaliste en presentatrice. Nu wil ze zelf ook graag astronaut worden. De sollicitatie gaat binnenkort de deur uit naar de Europese ruimtevaartorganisatie ESA. © Dingena Mol

Zwolse tv-presentatrice Anna Gimbrère (35) wil de ruimte in: ‘Op zoek naar ultieme gevoel van leven’

AudioDe 35-jarige wetenschapscommunicator (zoals ze dat zelf noemt), ruimtevaartdeskundige en tv-presentatrice Anna Gimbrère zou gemakkelijk haar agenda met lezingen en presentaties over ruimtevaart kunnen vullen. Space is hot, merkt ze. Ruimtemissies buitelen over elkaar heen. Een nieuwe ruimtewedloop en de zoektocht van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA naar astronauten jagen de populariteit op. En nu wil ze ook zelf als astronaut de ruimte in.

0 reacties

  1. Hendrik (54) krijgt werkstraf vanwege hetze tegen Zwolse wethouder en ambtenaar: ‘Uitermate ernstig’
    PREMIUM

    Hendrik (54) krijgt werkstraf vanwege hetze tegen Zwolse wethouder en ambtenaar: ‘Uitermate ernstig’

    Een Zwollenaar die zijn zin niet kreeg bij de afhandeling van een klacht tegen de gemeente heeft bijna twee jaar lang Jan en alleman bestookt met e-mails, waarin hij voormalig wethouder Klaas Sloots en een klachtenfunctionaris van de gemeente beschuldigde van fraude, valsheid in geschrifte en plichtsverzuim. ,,Ongehoord’’, noemde de politierechter in Zwolle het gedrag van de 54-jarige Hendrik van E. uit Zwolle.