Volledig scherm
De familie Bellinga. Van links naar rechts: Pip, Fara, baby Luxy, Luan, Lucilla, Daniël en Woezel​. © Eigen foto

Zwolse vlogfamilie naar Dutch YouTube Gathering

De grote winnaars van de VEED Award voor Beste Vloggers, de familie Bellinga uit Zwolle, maken op zaterdag 21 en zondag 22 april hun opwachting tijdens de Dutch YouTube Gathering in de Jaarbeurs in Utrecht.

In de nagebouwde Bellinga Woonkamer kunnen fans van de grootste vlogfamilie van Nederland hun helden Fara, Daniël, Luan, Lucilla en baby Luxy ontmoeten, maar ook knutselen en make-uppen. Thuisblijvers kunnen genieten van exclusieve beelden, te zien via de Bellinga TV fan app.

Luan's Knutselhoek

Daarnaast zijn er Luan’s Knutselhoek en Lucilla’s Make-uptafel, waar fijn gespeeld kan worden. Het Bellinga TV team is bovendien aanwezig om te laten zien hoe fans hun ervaringen op de stand kunnen filmen en aan De Bellinga’s kunnen showen met de Bellinga TV fan app. 

Grootste én Beste Vloggers

Met ruim 15 miljoen kijkers per maand, meer dan 235.000 YouTube-abonnees en ruim 1.600 unieke video's zijn De Bellinga's verreweg de grootste familievloggers van Nederland en hebben ze één van de grootste en populairste Nederlandstalige kanalen op het sociale videoplatform. Elke ochtend, 7 dagen per week om 06.00 uur, verschijnt er een nieuwe aflevering op het YouTube-kanaal, waarin te zien is hoe de familie hun dag beleeft. Van opstaan en ontbijten tot zwemles en vakanties: de miljoenen kijkers van De Bellinga’s maken alles mee. Altijd even gezellig en liefdevol.

Tijdens de VEED Awards, de in maart 2018 uitgereikte Oscars van de Nederlandse YouTube-wereld, werden de Bellinga’s benoemd tot Beste Vloggers van Nederland. 

In samenwerking met indebuurt Zwolle