Eline van 't Noordende, de beheerster van de Facebookpagina Weggeefhoek 038, is blij dat de pagina open mag blijven.
Volledig scherm
PREMIUM
Eline van 't Noordende, de beheerster van de Facebookpagina Weggeefhoek 038, is blij dat de pagina open mag blijven. © Frans Paalman

Zwolse weggeefpagina op Facebook merkt gevolgen van coronavirus: minder spullen, meer hulp

Van mensen die aanbieden boodschappen te doen of te koken voor anderen tot sportscholen die hun materialen uitlenen om mensen thuis te laten sporten: het aanbod van hulp in deze tijden stijgt op Zwolse Facebookpagina Weggeefhoek 038. Waar normaal vooral banken, stoelen, pannensets en boeken worden aangeboden, staan er nu tientallen mensen klaar om te helpen op andere manieren. 

  1. Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie
    Liveblog

    Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie

    Asv Dronten promoveerde een paar maanden geleden naar de eerste klasse en was er alles aan gelegen om het seizoen met een overwinning te beginnen. Daar is de ploeg van Patrick Posthuma in geslaagd. AGOVV, Hierden en SC Rouveen beleefden daarentegen een teleurstellende start van de competitie. Ook SV Urk kwam niet sterk voor de dag, terwijl DVS’33, Flevo Boys en VVOG bleven steken op een puntje. HHC Hardenberg pakte wel de volle buit. Het toetje tussen Heino en Rohda Raalte eindigde in een relatief zorgeloze zege voor de bezoekers.