,,Als het allemaal drama was, dan hadden wij Welzorg wel uit kunnen sluiten", zegt zorgwethouder Klaas Sloots (GroenLinks) van Zwolle.
Volledig scherm
PREMIUM
,,Als het allemaal drama was, dan hadden wij Welzorg wel uit kunnen sluiten", zegt zorgwethouder Klaas Sloots (GroenLinks) van Zwolle. © Frans Paalman

Zwolse wethouder: 'Welzorg deed het de laatste tijd steeds beter'

Zorgwethouder Klaas Sloots heeft vertrouwen in Meyra en Welzorg die vanaf 1 januari rolstoelen en scootmobielen leveren in Zwolle. Welzorg werd de afgelopen jaren overladen met klachten en kritiek. Groot was de verbazing toen vorige week duidelijk werd dat het bedrijf aan Zwollenaren mag blijven leveren. Sloots (GroenLinks): ,,Als het allemaal drama was, dan hadden wij ze wel uit kunnen sluiten."

  1. KAART | Eén gemeente blijft Zwartewaterland voor als 
landelijke coronabrandhaard, maar wel minder besmettingen in Oost-Nederland
    CHECK JOUW GEMEENTE

    KAART | Eén gemeente blijft Zwartewa­ter­land voor als landelijke corona­brand­haard, maar wel minder besmettin­gen in Oost-Nederland

    Het aantal besmettingen in Oost-Nederland ligt maandag zoals wel vaker lager dan in het weekend, maar dat maakt het niet minder zorgelijk. Ten opzichte van zeven dagen eerder werden er fors meer positieve gevallen van het coronavirus geregistreerd. Zwartewaterland heeft sinds enkele dagen het stokje van Staphorst als coronabrandhaard van de regio overgenomen.