Volledig scherm
De dochter van Marijn de Vries en Frank Lankman: Merel. © Marijn de Vries

Zwolse wielrenster Marijn de Vries heeft een dochter: Merel

Voormalig profwielrenster, columnist én nu ook kersverse moeder. Marijn de Vries (38) heeft afgelopen week een dochter gekregen. Ze deelde het geboortenieuws op sociale media als Instagram, Twitter en Facebook. 

Het meisje dat dinsdag met een keizersnede geboren is, heet Merel. ,,Ze is net haar moeder: stikeigenwijs bleef ze met d'r kop naar boven liggen." De Zwolse mag dan een verdienstelijke wielercarrière gehad hebben, voor haar en partner Frank Lankman was dit veruit de mooiste dag van hun leven.

  1. Moeder Heike zoekt Steenwijkse neef en moordenaar van haar dochter Denise: ‘Wat mij betreft sterft hij een gruweldood’
    PREMIUM
    video

    Moeder Heike zoekt Steenwijk­se neef en moordenaar van haar dochter Denise: ‘Wat mij betreft sterft hij een gruweldood’

    Een recent door de politie gevonden video toont een brede grijns op het gezicht van Cumali A. uit Steenwijk. Heike Celik kan die beelden niet verdragen. Ze maken haar ziedend. A. is veroordeeld voor het wurgen van haar dochter Denise in 2004. Maar de Steenwijker is voortvluchtig. ,,Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan deze zaak denk”, zegt de moeder die drie kinderen verloor.

In samenwerking met indebuurt Zwolle